Busrute skoleåret 2023-24

Hej Vedhæftet busrute for skoleåret 2023-24. Som I ved, er præmisserne ændret på grund af kommunal spareiver. Det betyder at ruten bliver lidt længere og starter tidligere, end vi er vant til. Jeg har været i dialog med de forældre som bor i de yderste spidser af ruten og vi sørger for tæt dialog, så vi ikke kører forgæves om morgenen til afhentninger. Det kan forkorte den planlagte rute og give mindre køretid både for børn og chaffør. Walthers mobilnr. fremgår af køreplanen.
Har I spørgsmål eller finder I fejl og mangler, må I endelig kontakte undertegnede.
Vi ser frem til at komme i gang for alvor. Vi ses på søndag til en hyggelig opstart.
Mvh

Dette indlæg blev udgivet i Nyhedsbrev. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *