Nyhedsbrev uge 25

Hermed denne uges nyhedsbrev

Nyhedsbrev uge 24

Hermed nyhedsbrev for uge 24, vedhæftet er også forældrebrev til børnehavens forældre.

Afslutning

Kære alle sammen.
Forestil jer en emoji af mig der danser rundt med hænderne over hovedet 🙂 Det er sådan, jeg har det lige nu. Vi må vende tilbage til normale tilstande. Det betyder, at vi må holde vores afslutning, som vi allerhelst vil.
Derfor har vi i dag besluttet, at alle klassearrangementerne om aftenen, I var inviteret til, er aflyst, og i stedet holder vi fælles afslutning for hele skolen MANDAG den 21. juni kl. 17.00-20.00. Så I er hermed alle inviteret, og I må meget gerne tage søskende, naboer og bedsteforældre med. Nu skal vi have en fest.
I skal selv medbringe madpakke, drikkevarer, service og tæpper til at sidde på. Vi tænder op i bålhytten, MEN hvis I alle kommer med bagekartofler og koteletter, får vi et problem med at komme til at spise inden arrangementet slutter, så det må I godt lige tænke på i jeres madplanlægning.
Når vi har spist bliver der forskellige aktiviteter og vi slutter af fælles med en sang.
Vi glæder os helt vildt til at se jer.
Venlig hilsen Charlotte

Nyhedsbrev uge 23

Hermed denne uges nyhedsbrev. Desuden er vedhæftet en invitation til fællesspisning ved Thorupstrand.

Nyhedsbrev uge 22

Hermed nyhedsbrev for uge 22, vedhæftet er desuden flyer fra Jammerbugt Kulturskole

Nyhedsbrev uge 21

Hermed nyhedsbrev for denne uge.

Nyhedsbrev uge 20

Hermed nyhedsbrev for denne uge vedhæftet invitation til Sommerkunstskole.

Nyhedsbrev uge 19

Hermed nyhedsbrev uge 19, desuden er vedhæftet invitation til gymnastikskole.

Nyhedsbrev uge 18

Hermed nyhedsbrev for denne uge. Pga. IT-vanskeligheder er layoutet noget anderledes end det plejer at være.

Nyhedsbrev uge 17

Hermed nyhedsbrev for uge 17. Desuden er vedhæftet nyt skema. Sluttidspunkterne er de samme som nu, så bussen kører fortsat hjem kl. 13.15 mandag-onsdag og kl. 14.00 torsdag og fredag.