Analyse vedr. selvtest eller hurtigtest på skolen

Kære forældre og personale
I sidste uge fik eleverne udleveret 2 selvtest, den ene så de kunne møde nytestede i onsdags og den anden til en 0.-dagstest ved evt. smitte i klassen. Fredag fik alle 2 selvtest mere med hjem til brug i denne uge. Poderne kommer ikke på skolen i denne uge, så i denne uge skal I selvteste jeres børn.
Fremadrettet bliver der kun udleveret selvtest til de børn, der ikke deltager i testningen på skolen. For at få overblik over hvem der skal have hjemmetest og hvor lang tid Jammerbugt kommune skal sætte af til test på Klim Friskole, vil jeg gerne bede jer udfylde analysen som I finder via linket her: Selvtest eller hurtigtest på skolen <docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJELl6fvpxz4J-8Zob3jZ_grrQCAaiMSXjx0N91eZQ0VzSww/viewform>
Analysen skal besvares senest på torsdag den 13. januar.
Venlig hilsen
Charlotte
Klim Friskole Oddevej 59 9690 Fjerritslev Tlf. 98225292
Dette indlæg blev udgivet i Nyhedsbrev. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *