Udskiftning af tag

Kære forældre. Vi har brug for jeres hjælp, som jeg har snakket om flere gange i løbet af året. I uge 42, efterårsferien, skal vi have udskiftet taget over lærerværelsesfløjen. Der skal bruges 2-3 personer pr. hold. Dagene er delt ind i 2 intervaller fra 8.00-12.00 og fra 12.30-16.00. Desuden skal der bruges 1 til at lave mad til det arbejdende folk hver dag. Vi satser på arbejdet kan gøres på 3 dage. Jeg vil bede jer gå ind og udfylde spørgeskemaet på følgende link: Udskiftning af tag <docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeeviLKfO-JaHySTvZdem1XifEi6r2VJ04nlXGNvbWZlxYBjA/viewform> senest den 11. oktober.
Jeg håber, vi ved fælles hjælp kan få skiftet taget.
Venlig hilsen Charlotte Klim Friskole Oddevej 59 9690 Fjerritslev Tlf. 98225292

Dette indlæg blev udgivet i Nyhedsbrev. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *