Genåbning 2

Kære elever, forældre og personale.
Jeg havde håbet på mere, men det er ikke mig, der bestemmer i Danmark. Fra på mandag må eleverne i 9. kl. vende tilbage i skole, det bliver fedt, og jeg glæder mig til at byde velkommen tilbage til de elever vi har, som går i 9. kl. Vores 9. kl. kommer således til at gå i skole i de ulige uger, da de kun må møde i skole 50% af tiden.
Vi kører videre efter det skema, der var før vinterferien, og vi kører videre med samme busplan som før vinterferien. Dvs. bussen kører fortsat hjem kl. 13.15 hver dag.
Jammerbugt kommune har først testkapaciteten til elever klar fra på torsdag, så jeg har bedt forældrene til 9. kl.-eleverne selv sørge for en enkelt test. Derefter bliver der test på Klim Friskole mandag og torsdag. Det er kun elever over 12 år, der har mulighed for test på skolen, og det kræver samtykke. Hvordan den samtykke skal være, finder jeg ud af senere og skal nok give jer besked.
Forøvrigt er vi kommet til et sted mellem Murzuq i Libyen og Abéché i Chad, så vi kan godt bruge mange flere kilometer.
Jeg håber, I nyder de sidste dage i ferien.
Venlig hilsen Charlotte

Orientering fra Sundhedsteamet i Jammerbugt Kommune

Kære forældre
Hermed en orientering fra Jammerbugt kommune om hvordan I skal forholde jer ved smittetilfælde i vinterferien.
God ferie til jer alle.

Nyhedsbrev uge 7

Hermed nyhedsbrev for denne uge.

Nyhedsbrev uge 6

Hermed nyhedsbrev for denne uge.

Nyhedsbrev uge 5

Hermed nyhedsbrev for denne uge. Vedhæftet er skema gældende fra mandag, busplaner morgen og eftermiddag gældende fra mandag. Vi glæder os til at få børnehaveklassen-4. klasse i skole igen.

Nyhedsbrev uge 4

Hermed nyhedsbrev for uge 4.

Nyhedsbrev uge 3

Hermed nyhedsbrev for uge 3 desuden er vedhæftet skema for eleverne i 2.-9.kl.

Nyhedsbrev uge 2

Hermed nyhedsbrev for uge 2.

Nyhedsbrev uge 1

Hermed det første nyhedsbrev i det nye år.

Nyhedsbrev uge 53

Det er alligevel første gang jeg har prøvet at sende nyhedsbrev ud mellem jul og nytår. Hermed en lille orientering vedr. forlængelse af restriktionerne. Godt nytår.