Nyhedsbrev uge 19

Hermed nyhedsbrev uge 19, desuden er vedhæftet invitation til gymnastikskole.

Nyhedsbrev uge 18

Hermed nyhedsbrev for denne uge. Pga. IT-vanskeligheder er layoutet noget anderledes end det plejer at være.

Nyhedsbrev uge 17

Hermed nyhedsbrev for uge 17. Desuden er vedhæftet nyt skema. Sluttidspunkterne er de samme som nu, så bussen kører fortsat hjem kl. 13.15 mandag-onsdag og kl. 14.00 torsdag og fredag.

Nyhedsbrev uge 16

Hermed nyhedsbrev for denne uge, desuden er der vedhæftet invitation til Sommergymnastik.

Nyhedsbrev uge 15

Hermed nyhedsbrev for uge 15, samt skema gældende i fremmødeugerne fra i morgen torsdag.

Affaldsindsamling

Kære forældre I morgen onsdag skal vi have affaldsindsamling for hele skolen, vi har tynde plastikhandsker til børnene, men hvis der er nogle af jer, der har sådan nogle lidt tykkere arbejdshandsker i børnestørrelse, må I gerne sende dem med jeres barn i skole, de er lidt rarere at have på for dem.

Nyhedsbrev uge 14

Hermed nyhedsbrev for uge 14.

Nyhedsbrev uge 12

Hermed nyhedsbrev for uge 12. Desuden er vedhæftet busplaner gældende fra efter påske.

Nyhedsbrev uge 11

Hermed nyhedsbrev for uge 11

Busplan onsdag morgen

Kære forældre.
Jeg har ikke været klar nok i det, jeg skrev i går, så det har givet en del spørgsmål fra jer. For lige at være helt tydelig sender jeg jer den busplan, som gælder onsdag morgen de næste to uger. Mandag, tirsdag, torsdag og fredag kører Walther efter den plan, der er gældende lige nu.