Nyhedsbrev uge 25

Hermed nyhedsbrev for denne uge, årets sidste. Desuden er vedhæftet ansøgningsskema til nedbringelse af SFo-betaling og skolepenge samt fordelingsnøglerne hertil.

Nyhedsbrev uge 24

Hermed nyhedsbrev for denne uge, samt links til besvarelse af busbehov og tilmelding til fælles afslutning.
Behov for bus efter sommerferien. <docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCqeapDmKceQx62XJSY_R_7fCcdY85ousd3B8wNw1DF8BjEA/viewform>
Tilmelding fælles afslutning <docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhpMIYM8fVSch1goOFqf58VuoTmd2jnxsh6TNWYmYiAiAh-Q/viewform>

Nyhedsbrev uge 23

Hermed nyhedsbrev for denne uge.

Nyhedsbrev uge 22

Hermed et kort nyhedsbrev for denne uge.

Nyhedsbrev uge 21

Hermed nyhedsbrev for denne uge, desuden er vedhæftet invitation til fodboldskole.

Nyhedsbrev uge 19

Hermed nyhedsbrev for denne uge. Desuden er vedhæftet invitation til Sommerfest ved Thorup-Klim hallen.

Forårsfest

Kære forældre Af hensyn til borddækningen skal vi lige have en tilbagemelding vedr, deltagelse i forårsfest i morgen. Svar via linket: Forårsfest <docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXxYyyA6goOVUBr9T2prG7lwZQfUEebccLimc0qBhOyrGOUg/viewform>

Nyhedsbrev uge 18

Hermed nyhedsbrev for denne uge vedhæftet er også en invitation til sommerlejr med Danske Skoleelever.

Nyhedsbrev uge 17

Hermed nyhedsbrev for denne uge

Nyhedsbrev uge 16

Hermed ugebrev for denne uge.