Ugebrev uge 3

Hermed ugebrev for uge 3.

Nyhedsbrev uge 2

Hermed nyhedsbrev for denne uge.

Udgivet i Nyhedsbrev | Skriv en kommentar

Analyse vedr. selvtest eller hurtigtest på skolen

Kære forældre og personale
I sidste uge fik eleverne udleveret 2 selvtest, den ene så de kunne møde nytestede i onsdags og den anden til en 0.-dagstest ved evt. smitte i klassen. Fredag fik alle 2 selvtest mere med hjem til brug i denne uge. Poderne kommer ikke på skolen i denne uge, så i denne uge skal I selvteste jeres børn.
Fremadrettet bliver der kun udleveret selvtest til de børn, der ikke deltager i testningen på skolen. For at få overblik over hvem der skal have hjemmetest og hvor lang tid Jammerbugt kommune skal sætte af til test på Klim Friskole, vil jeg gerne bede jer udfylde analysen som I finder via linket her: Selvtest eller hurtigtest på skolen <docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJELl6fvpxz4J-8Zob3jZ_grrQCAaiMSXjx0N91eZQ0VzSww/viewform>
Analysen skal besvares senest på torsdag den 13. januar.
Charlotte
Klim Friskole Oddevej 59 9690 Fjerritslev Tlf. 98225292

Nyhedsbrev uge 1

Hermed nyhedsbrev for uge 1 samt samtykkeerklæring.

Udlevering af selvtest

Kære forældre
Jeg håber, I alle har haft en glædelig jul og har nydt dagene.
Vi har fået mulighed for at udlevere selvtest til eleverne, så I kan teste derhjemme, inden eleverne møder fysisk i skole den 5. januar 2022. Muligheden gælder ikke for børn i børnehaveklassen. I modtager derudover ét testkit til brug ved eventuel smitte på skolen (den såkaldte 0-dagstest).
Det betyder, at I kan afhente gratis test på skolen til at teste jeres børn. Jeg anbefaler, at I hjælper jeres børn med at udføre testen.
Testene kan afhentes på skolen mandag den 3. januar eller tirsdag den 4. januar.
Jeg håber, at I vil tage imod tilbuddet, så vi alle kan få en tryg opstart efter nytår.
Efter nytår vil jeg sende nyhedsbrev ud om hvordan de nye restriktioner ser ud, og hvordan vi organiserer os efter dem.
I ønskes alle et godt nytår.

Nyhedsbrev uge 49

Hermed nyhedsbrev for uge 49.

Aflysning af Ungdomsklubben

Kære forældre
På baggrund af de høje smittetal i Jammerbugt Kommune har arrangørerne af Thorup Klim Ungdomsklub besluttet at aflyse Ungdomsklubben i morgen.

Udgivet i Nyhedsbrev | Skriv en kommentar

Undervisning igen i morgen :-)

Kære forældre og personale.
Vi kører igen normal undervisning i morgen. Bussen kører efter planen, dog kan der være lidt forsinkelser, hvis vejene er glatte.
Vi glæder os til at tage imod jeres børn i morgen igen.
Vh Charlotte
Klim Friskole Oddevej 59 9690 Fjerritslev Tlf. 98225292

VIGTIG INFO

Godmorgen. Jeg lægger mig op af hvad folkeskolerne gør i Jammerbugt kommune og aflyser al undervisning i dag.
De har sendt følgende besked ud fra Skolechefen:
Da politiet fraråder al unødvendig kørsel i Nordjylland er der kun åbent for nødpasning i skoler og dagtilbud i dag. På skoleområdet betyder det, at der ikke vil blive ført fravær. Da det er svært for personalerne på institutionerne at komme på arbejde opfordres der til, at alle der har mulighed for det, holder deres børn hjemme. Mvh Helle N. Pedersen Skole- og dagtilbudschef
Vi ses i morgen.
Vh Charlotte

Nyhedsbrev uge 48

En dag hvor det hele pludselig skulle gå lidt stærkt pga. vejret, og bussen der kørte en time tidligere end normalt.
Ugebrev for uge 48, desuden er vedhæftet samtykkeerklæring til test, information om opbevaring af personoplysninger og information om test.